2018 Olağan Genel Kurul Duyurusu

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Derneği’nin (TMPK) Olağan Genel Kurul Toplantısı 13  Kasım 2018 Salı günü, saat 11:00’de, aşağıdaki gündemle Prof.Dr.Bülent Tarcan Sokak No:3 Gayrettepe - İstanbul adresinde bulunan Sürmeli Hotels & Resorts Balo Salonu’nda, bu tarihte çoğunluk sağlanamaması halinde ise 20 Kasım 2018 Salı günü aynı yerde ve aynı saatte, çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır.

Bilindiği üzere, ana tüzüğümüzün 12. maddesi, ‘Genel Kurulun derneğin üye ödentisini ödemiş üyelerden oluşacağı’ hükmünü taşımaktadır. Bu nedenle, var ise, 2018 yılı da dahil olmak üzere aidatlarınız Genel Kurul tarihine kadar ödenmiş olmalıdır.

Toplantıya katılmanızı rica eder, en iyi dileklerimizle bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Derneği Yönetim Kurulu

Gündem;

1) Açılış ve saygı duruşu,